www.new-easyclean.nl
KLEDINGREPARATIE MEUBELSTOFFEERDERIJ  GORDIJNEN STOMERIJ WASSERIJ 

Wasserij


Bedrijfskleding

New easyclean stomerij Kledingreparatie. Mede doordat we werken met de easyclean cleaning method en steeds meer bedrijven en organisaties zelf ook milieubewust willen werken, is het reinigen van bedrijfs- en kantoorkleding één van onze snelst groeiende activiteiten. Wij werken voor alle denkbare beroepen: van garagemonteur tot kok, van politieagent tot advocaat, en van makelaar tot minister. En we maken het u extra gemakkelijk met onze Haal&breng-service.


Overhemden

Easyclean stomerij Kledingreparatie Elke doe-het-zelf-overhemdwasser kent het uit ervaring: mooie witte overhemden die na verloop van tijd vergrauwen, kleuren die vervagen, halsstarrige kragen en boorden. Wilt u uw shirts een zo lang mogelijk leven geven, dan kunt u ze toch het beste láten reinigen. Wij kunnen er vlekken uithalen die u er met eigen middelen niet uit krijgt. Easyclean Capelle aan den IJssel werkt namelijk samen met Miele Professional, topper in z’n branche, die speciaal voor overhemden een reinigingsproces heeft ontwikkeld, zodat ze niet krimpen of slijten. Zo heeft u er nog jaren plezier van.


Lakens en beddengoed

Voor het wassen en strijken van uw lakens en beddengoed zit u vanzelfsprekend ook helemaal goed bij Stomerij Kledingreparatie easyclean . Zo goed zelfs, dat uw lakens en beddengoed bij ons apart worden gewassen in een separate wasmachine, dus zonder de was van andere klanten. Wel  zo'n fris idee. 
Wij bieden hiervoor bovendien een vier-dagen-service.
 


gordijnen en vitrage,

Easyclean stomerij Capelle aan den IJssel Lang niet iedereen neemt de moeite om gordijnen en vitrages regelmatig schoon te maken. Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van overgordijnen en het wassen van vitrages in de wasmachine. Met de kans dat u het vuil er niet volledig uit krijgt, of dat de stof bijvoorbeeld krimpt. Vooral (oude) gordijnen kunnen zodanig door externe factoren zijn beïnvloed, dat u de reiniging beter aan de specialist kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat u uw raambekleding schoon, geperst en gestreken terug ontvangt, en dat ze er weer ‘pas gekocht’ uitziet. Wij hangen de gordijnen/vitrages trouwens ook voor u op. 
NB: Heel soms kunnen zelfs wij niet voorkomen dat gordijnen krimpen. Dit effect heet relaxatiekrimp. Die kan ontstaan wanneer gordijnen bij de fabricage te veel worden opgerekt en de draden bij reiniging hun oorspronkelijke vorm aannemen. Maar dit zijn gelukkig uitzonderingen. Natuurlijk kan Stomerij Kledingreparatie Easyclean  ook op vaste basis gordijnen en/of vitrages onderhouden voor uw bedrijf of bij u thuis. Hiervoor kunnen we periodieke afspraken maken. Ali Koksoy: Dit is één van onze populairste diensten. Zowel bedrijven als particuliere klanten
kunnen mij hierover altijd bellen.

  

 
E-mailen
Bellen