www.new-easyclean.nl
KLEDINGREPARATIE MEUBELSTOFFEERDERIJ  GORDIJNEN STOMERIJ WASSERIJ 

Wij verzorgen ook de kleding die u wil laten stomen  

Leer  en suede

Easyclean stomerij Kledingreparatie Als het gaat om kleding of andere producten van leer, suède of bont, dan is er niet één hetzelfde. Afhankelijk van het materiaal, de leeftijd en kwaliteit, vraagt elk stuk om een uitgekiende manier van reinigen en afwerken. Zo bevat nieuw leer voldoende voedingsstoffen, maar bij ouder en/of droger leer moeten die voedingstoffen worden aangevuld. Suède wordt niet alleen gereinigd, maar ook geborsteld, en krijgt indien nodig een behandeling die de kleur weer terug brengt. Bij New Easyclean zorgen we ervoor dat uw kleding en andere items soepel blijven, geen lelijke plekken vertonen en weer heel lang mee gaan.


waterafstotend

Regen, kamperen, wintersport – u wilt het graag zo droog mogelijk houden. Wij maken regenjassen, windjacks, skikleding en slaapzakken waterafstotend en weerbestendig. Dat doen we met een reukloos, onzichtbaar, en natuurlijk ‘zero milieu-impact’, impregneermiddel. 
Deze behandeling heeft nog meer voordelen, want geïmpregneerde stoffen nemen minder snel vuil op en zien er steeds weer uit alsof ze zo uit de winkel komen. Ook behoudt het textiel gewoon z’n ademende eigenschappen. Echt een aanrader.

 

Eén van onze paradepaardjes is de perfecte reiniging van exclusieve kledingmerken met hun vaak bijzondere stoffen. Die vragen om diepgaande kennis en uiterste precisie. Onderdeel hiervan is ook onze professionele strijkservice voor haute couture: dan moet je denken aan de perfecte vouw in een broek, een avondjurk waar geen rimpeltje in mag zitten 

  

 
E-mailen
Bellen