www.new-easyclean.nl
KLEDINGREPARATIE MEUBELSTOFFEERDERIJ  GORDIJNEN STOMERIJ WASSERIJ 

Stofferen   

Het leveren van kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Bij het uitzoeken van een geschikte stof voor bijvoorbeeld een stoel of een bank wordt u in onze showroom in Capelle aan den IJssel altijd geholpen door een ervaren medewerker.

Met veel zorg en betrokkenheid zal één van onze medewerkers u altijd een gericht advies geven.

Heeft u de juiste stof kunnen vinden in onze showroom? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een bezoek aan huis. Bij een bezoek aan huis zal onze vakkundige meubelstoffeerder de meubelen komen bekijken en geheel vrijblijvend een passende offerte voor u maken.

Het kan voorkomen dat u zo gehecht bent geraakt aan u meubels dat u deze liever niet vervangt. In zo’n geval is het mogelijk om uw bank of stoel kantoorstoel, kantoor bank, te herstofferen


Naast herstofferen van meubelen is het uiteraard ook mogelijk om nieuwe meubelen op maat te laten stofferen, volledig aangepast aan uw wensen. 

Capelle Meubel stofferingen, gevestigd in Capelle aan den IJssel is al ruim 44 jaar tweede generatie gespecialiseerd in meubels stofferen. Met een ruim assortiment aan meubelstoffen kunnen wij aan vele wensen voldoen! Wij hebben meer dan 10.000 kleuren en designs.  

Wij hebben een gratis haal en breng service

Bankstel stofferen

Wilt u uw bankstel stofferen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw meubels. Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen laat u uw bankstel stofferen, door uw bankstel te stofferen geeft u het een tweede leven.  Uw bankstel stofferen geeft u een positief prijsverschil in vergelijking met het aanschaffen van een nieuw kwaliteitsbankstel en in andere gevallen kunnen we de kwaliteit verbeteren door bijvoorbeeld hoogwaardige materialen te gebruiken. Keuze uit 10.000 kleuren van alle topmerken.

 

Caravankussens stofferen

Caravankussens stofferen is een ambacht dat kennis en ervaring vereist. Wij streven er naar om de kwaliteit hoog te houden als wij uw caravankussens stofferen.          Wij werken wij met hoogwaardige schuimsoorten, koudschuim, latexrubber en polyethers.  Wij kunnen uw caravankussens stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder.

 

Bootkussens stofferen

Bootkussens stofferen is een ambacht dat kennis en ervaring vereist. Wij streven er naar om de kwaliteit hoog te houden als wij uw bootkussens stofferen. Wij werken met hoogwaardige materialen.  Wij kunnen uw bootkussens stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder.

 

Loungeset stofferen.

Wilt u uw loungeset stofferen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw meubels. Als u om een of andere reden uw loungeset niet wilt vervangen laat u uw loungeset stofferen, door uw loungeset te stofferen geeft u het een tweede leven.  Uw loungeset stofferen geeft u een positief prijsverschil in vergelijking met een nieuwe kwaliteits loungeset aan te schaffen en in andere gevallen kunnen we de kwaliteit verbeteren door hoogwaardige materialen te gebruiken.


Een loungeset stofferen is een ambacht dat kennis en ervaring vereist. Wij streven er naar om de kwaliteit hoog te houden als wij uw loungeset stofferen. Als wij uw loungeset stofferen werken wij met hoogwaardige schuimsoorten, koudschuim, latexrubber en polyethers.  Wij kunnen uw loungeset stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder.

 

Fauteuil Stofferen   

Een fauteuil stofferen is een ambacht dat kennis en ervaring vereist. Wij streven er naar om de kwaliteit hoog te houden als wij uw fauteuil stofferen. Als wij uw fauteuil stofferen werken wij met hoogwaardige schuimsoorten, koudschuim, latexrubber en polyethers.  Wij kunnen uw fauteuil stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder. 

 

Scooter zadel of Buddyseat stofferen   

Wij bekleden uw scooterzadel in iedere gewenste kleur, ook heeft u de keuze uit een grote diversiteit in materialen. Een nieuw leven voor uw scooterzadel!

 

Voor een nieuw leven van uw vertrouwde meubels, zoals bankstellen, eethoeken, loungekussen, maar ook bootkussens, caravankussens en scooterzadels.

Ook bedden op maat gemaakt zoals matrassen voor boten en loungebanken voor tuinen.

Bedrijfsprojecten zoals ziekenhuizen, makelaars, advocaten, verzekeringsmaatschappijen, banken, verzorgingstehuizen, en andere publieke instellingen, horeca en de beroepsscheepsvaart.

 
E-mailen
Bellen